Citrix NetScaler Connect - Stockholm & Malmö Skalbar nätverksinfrastruktur – ditt bästa alternativ för IT i snabb förändring
Nov 21 2017

DATE
Nov 21 - 22, 2017 | 8:30 AM CET

LOCATION
Stockholm & Malmö, Sweden

Citrix NetScaler Connect - Stockholm & Malmö

Skalbar nätverksinfrastruktur – ditt bästa alternativ för IT i snabb förändring

Moln öppnar en värld av möjligheter, men nätverketförblir nyckeln till säker, pålitlig och flexibel leverans av applikationer. Ni har molnbaserade applikationer och hybridmiljöer att ta hänsyn till och med IT i ständig förändring gäller det att skapa en nätverksinfrastruktur som kan växa med dessa utmaningar.

Kom till ett halvdagsseminarium och hör mer om Citrix NetScaler familjen.

NetScaler ADC
NetScaler Advanced Delivery Controller (ADC) är mycket mer än en lastbalanserare. ADC är en ”reverse proxy” med vad det innebär gällande säkerhet, autentisering och SSL offload. Hör mer om de senaste nyheterna i version 12.0.

NetScaler SWG
NetScaler Secure Web Gateway (SWG) är den senaste medlemmen i NetScaler familjen. Se hur SWG skyddar användare på nätet, även när trafiken är krypterad. Från moln och lokal cache har SWG tillgång till ”url reputation” och kan avgöra vilka webbsidor användare får ha tillgång till.

NetScaler MAS
NetScaler Management and Analytics System (NMAS) är vårt centraliserade hanterings-, analys- och rapportverktyg. Upplev hur administratörer från en enda plattform kan se, automatisera och hantera nätverkstjänster.

Anmäl dig idag till ett interaktivt seminarium med Citrix NetScaler experter. Vi har begränsat med platser.

Date: Tuesday 21st November, 2017

Date: Wednesday 22nd November, 2017