Infozone Inspiration Day
Nov 16 2017

DATE
Nov 16, 2017 | 11:30 AM CET

LOCATION
Stockholm, Sweden

VENUE
Venue81

Infozone Inspiration Day

Den 16:e november är det dags för Infozone´s event, The Inspiration Zone. Ett event vi anordnar tillsammans med några av de främsta globala IT-leverantörerna.
Under eftermiddagen kommer vi att guida och rusta er för många av de utmaningarna ni står inför gällande den digitaliseringsvåg som nu råder.

Aldrig har mängden data ökat så mycket som nu samtidigt som datakraften och lagringskapaciteten varit så billig, hur kan just ditt företag se till att ta tillvara på denna möjlighet och hänga med i utvecklingen?

Är ni redan i framtiden med er digitalisering? Hur långsiktigt tänker ni rörande era IT-lösningar? Följer ni omvärlden och era användares krav och önskemål? Låt oss skapa förändringar och förbättringar tillsammans.

Ta chansen och låt er inspireras att skapa nya möjligheter för er organisation, rusta er för framtida utmaningar och följ med i digitaliseringen under ledordet #shifthappens! Eventet erbjuder också väldigt bra möjligheter att nätverka med andra företag och organisationer som står inför liknande utmaningar som er själva. Ni får möjlighet att prata med representanter från Citrix, RES Software/ Ivanti, Cryptzone, TimeXtender, Qlik och IGEL på plats.

Årets heta IT-event som ni inte får missa och The Inspiration Zone är kostnadsfritt. Våga anta utmaningen till förändring – We Create Heroes!